FAQ

Een vraag over wonen in Verto? Wellicht vind je het antwoord hierop tussen onderstaande veelgestelde vragen. Indien het antwoord op je vraag hier niet tussen staat, helpen wij je graag verder via het contactformulier.
We begrijpen dat de site nog niet alles verteld wat je zou willen weten. We werken op dit moment hard aan de volledige uitwerking en start van de bouwwerkzaamheden.

Transformatie en bouw

 • Wanneer is de verwachte oplevering van de appartementen?

  Naar verwachting worden de eerste appartementen 2020 opgeleverd. Binnen enkele maanden zal er een specifiekere planning worden afgegeven.

 • Wanneer starten de transformatiewerkzaamheden?

  De transformatie naar Verto is reeds van start gegaan. Op dit moment worden de laatste afspraken met de aannemer gemaakt en voorbereidingen getroffen. Daarna vangen de daadwerkelijke verbouwingswerkzaamheden aan.

Appartementen

 • Hoeveel appartementen komen er in Verto en hoe groot zijn de woningen?

  Verto telt in totaal 58 appartementen variërend in grootte van 70m² tot 121m².

 • Hoe groot zijn de buitenruimtes bij de appartementen?

  Iedere woning in Verto beschikt over een private buitenruimte. De grootte van de buitenruimtes verschilt per type, variërend in grootte van 8m² tot 20m².

 • Hoe hoog zijn de maandelijkse servicekosten bovenop de huur?

  Verto wordt getransformeerd naar BENG-maatstaven door middel van verschillende duurzame oplossingen. Deze voorzien in de energie voor de publieke ruimtes van het wooncomplex. Als huurder betaal je daarom maandelijks enkel servicekosten over eigen verbruik. De servicekosten zullen later bekend worden gemaakt.

 • Wanneer komt er meer informatie over de verschillende appartementen?

  Wij verwachten binnen een aantal maanden alle informatie van de appartementen op de website te tonen. Impressies, (interactieve) plattegronden, kenmerken en eigenschappen.

 • De appartementen worden sleutelklaar opgeleverd. Wat kan ik hierbij verwachten?

  Alle 58 appartementen worden opgeleverd met een moderne laminaatvloer, hoge plinten, keuken en sanitaire voorzieningen. In principe is het een kwestie van de sleutel omdraaien en verhuizen.

Contact
Stuur ons een bericht en je ontvangt spoedig een reactie.
Blijf op de hoogte
Vul het formulier in en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.